chauffeur-voor-zijn-bestelautoEr is veel om over na te denken voordat je in jouw auto of ander voertuig stapt en de zonsondergang tegemoet rijdt. Of naar jouw werk of voor je werk als je een professionele chauffeur bent. Gelukkig zijn er voor al deze chauffeurs talloze auto gadgets op de markt die het verblijf in het voertuig kunnen verbeteren en het rijden veiliger, intuïtiever of gewoon beter kunnen maken. Ben jij op zoek naar relatiegeschenken voor de  transport branche? Dan zijn er zonder meer vele mogelijkheden! Waaronder de volgende zeer interessante gadgets voor in de auto, bestelbus of truck.

Bluetooth FM zender

Een Bluetooth FM zender is absoluut een musthave voor elke old-school sigarettenaansteker. Zo’n USB oplader kan als je voor een snellader kiest je mobiele telefoon tot vier keer sneller opladen dan een standaard oplader. Daarnaast biedt het onderweg een kristalheldere geluidskwaliteit voor het streamen van al jouw favoriete nummers en handsfree bellen. Dit is vooral handig voor als de autoradio geen Bluetooth ondersteuning heeft, want je ontvangt al je audio nu gewoon via de FM radio.

Slimme achteruitkijkspiegel

Vervang je achteruitkijkspiegel door een slimme elektronische versie en waan je zo al bijna in het jaar 3000. Het biedt je veelal alle functies die je zou wensen. Het is immers met een dashcam camera aan de voor- en achterzijde uitgerust. Plus het kan soms ook je routebeschrijvingen weergeven, of je helpen het perfecte roadtrip muzieknummer te vinden en nog veel meer!

Draagbare luchtreiniger

Luchtreinigers zijn tegenwoordig een grote rage in huizen, maar heb je er ook eentje in je auto nodig? Dit is wel degelijk een heel slim idee, gezien de hoeveelheid verontreinigende stoffen die je tijdens een rit tegenkomt. Zet in dit geval gewoon de draagbare luchtreiniger in je auto aan om je simpel van deze schadelijke luchtdeeltjes te ontdoen. Want met behulp van de kracht van een actief koolstof en HEPA filter reinigt zo’n apparaat de lucht in jouw voertuig 99,7% van stof, rook, huidschilfers en geurtjes.

Dashboard smartphonehouder met draadloos opladen

Met een groot aanpassingsvermogen qua kijkhoek en een verstelbare arm, zul jij je echt wel afvragen waarom je altijd zonder zo’n handige dashboard autohouder voor je telefoon hebt gereden. Het is niet alleen een geweldige manier om je mobieltje in het zicht te houden wanneer je deze het meest nodig hebt. Maar de juiste universele houder is ook een draadloze oplader voor Qi apparaten. Wees er echter wel zeker van dat jouw smartphone deze functie ondersteunt.

Een draadloze auto stofzuiger

Hoe kan een stofzuiger iemand nu veilig op de weg houden? Het antwoord is simpel: een schoon voertuig zorgt voor minder afleiding. Wat ook voor minder ergernis tijdens het rijden zorgt. Wat betekent dat je al jouw aandacht op de weg die voor je ligt, kunt richten en alle andere weggebruikers. Door gewoon van het vermogen van de accu van je voertuig gebruik te maken, zorgt de sterke zuigkracht van een betaalbare draadloze autostofzuiger ervoor dat jouw ritten vlekkeloos blijven!

Soms zijn het de redelijk betaalbare gadgets die het meeste doen om je voertuig comfortabel, veilig en aangenaam te maken. De bovenstaande suggesties zijn daarom ook ideale aanvullingen voor jouw auto, bestelbus of vrachtwagen.

 

De 5 coolste gadgets voor chauffeurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *