Onderweg op DAB
Onderweg
Het radioprogramma Onderweg is 10 jaar geleden ontstaan bij de Wereldomroep. In 2012 met steun van bedrijfsleven en donateurs van Stichting Steun Onderweg voortgezet op Transportradio. Sinds april 2016 is het populaire programma te beluisteren via KBC radio. Bob van Beeten presenteert Onderweg nog steeds van maandag t/m vrijdag tussen 10 en 12 uur.

KBC Radio is 7 dagen per week via www.kbcradio.nl en via mobiel internet bijvoorbeeld via de app van TuneIn te horen. Daarnaast vertrouwd via middengolf, AM 1602 kHz en de allernieuwste broadcast methode DAB+. KBC Radio heeft een draait ”Meer Dan 50 jaar Popmuziek” onder het motto “Jouw Hits, Jouw Station”.

Onderweg biedt naast ANWB verkeersinformatie voor Nederland en Europa het actuele weerbericht. Verder is er informatie voor chauffeurs, de transportsector en eigenlijk iedereen die “Onderweg” is of in contact wil blijven met anderen onderweg. Het is ook een uniek en interactief radioprogramma: luisteraars kunnen namelijk via E-mail en facebook meepraten over allerlei onderwerpen en muziek suggesties doen.

Onderweg is informatief, muzikaal en gezellig. Dat schept een al jaren een band tussen luisteraars waarbij hele hechte vriendschappen zijn ontstaan. Dit is ook de kracht van het radioprogramma en bewijst dat Onderweg al jaren uniek is!

Je kunt Onderweg zelf ook steunen als donateur via Stichting Steun Onderweg (www.steunonderweg.nl). Dit levert een bijdrage in de kosten die worden gemaakt voor de productie. De uitzendingen zelf vallen onder verantwoording van KBC Radio.

Luister LIVE tussen 10 en 12 uur of kies voor een podcast!